Tips til, hvordan man trimmer hække

Før du begynder at trimme dine hække som Thuja, skal du bestemme deres vaner. Hvis du har sovende knopper, og når du skærer enden af ​​en gren, vil den spire i nye grene under snittet. Sørg for ikke at trimme hækkene for hårdt. Beskær derfor dine stedsegrønne kun ind i det aktuelle års nye vækst.

Begynd at samle alle dine værktøjer. Til små hække kan du bruge manuelle hækksaks eller fræsere, og til større skal du bruge elektrisk. Dine fræsere skal have et beskæringshak tæt på knivens bund. Hvis det ikke har beskæringshakket, skal du bruge håndbeskærere. Du skal også bruge en presenning til at samle alt tilbehør.

Du skal altid trimme dine hække på plantetiden. Når du planter en ny hæk, skal du trimme liget og reducere buskhøjden og længden af ​​dens grene med en fjerdedel til en tredjedel. Privet er intet andet end en blomstrende plante i Ligustrum-arten. Denne type indeholder omkring 50 arter opretstående, stedsegrønne eller løvfældende buske.

Indstil nu en oversigt for at sikre, at du trimmer dine hække pænt og jævnt. For at sætte en oversigt kan du hamre indsatser i hvert hjørne af hæk. Tag en pæl og binde en streng nogle få centimeter fra jorden.

Opret en smuk form, når du trimmer dine hække. Brug indsatserne som din beskæringsvejledning til toppen og strenge til siderne. Skær eventuelle stængler og blade, der stikker ud forbi strengen. Alle dele af planten har brug for nok sollys til deres vækst. Og når de begynder at vokse, skal du trimme siderne.

Oprethold altid en god form og fylde på dine hække, når du beskærer. Trim de løvfældende hække, når de er sovende i de sene vintre og igen om sommeren. For ny vækst af stedsegrønne skal du trimme dem i det sene forår og midten til sensommeren. Men skær ikke i gammelt træ.

Comments |0|