Temaer til stofdekoration

Der er en række forskellige temaer til boligindretning, hver med sin egen specifikke stil og farve til stofferne til boligindretning. Hvis du har valgt et tema, der skal guide dig i boligindretning, bliver processen med at vælge stoffet til det glat. For eksempel vil et toscansk tema bruge stof af vævede teksturer som bur lab, stoffer lavet af fiber abaca, tobaksklud og savanneklud eller stoffer ud af banantræsfibrene. Stoffer af toscanske hjemmedekorationer er uden tvivl tungere, men de er også meget alsidige og fleksible. Det toscanske tema bruger disse stoffer til persienner, tæpper, slip-covers eller til forhæng.

Hvis du foretrækker hyttetemaet, bruger tekstiler til boligindretning lyse farver og blomstermønstre. Sommerhusindretning så langt som polstring og projekter med stof går, peger på farverige og dristige mønstre. Stoffer med trykt frugt eller grøntsager bruges i hyttetemaet, selvom mere populært er et blomstermønster i stoffer af hyttetemaet til boligindretning.

Det victorianske tema for boligindretning bruger rige stoffer som brokade eller fløjl i dybe farver burgunder, grøn eller blå. Victorianske stoffer til det har et feminint præg og har tendens til at være detaljerede. Disse materialer kan bruges til strøelse, slip-covers, gardiner osv. De ser fremragende ud, hvis de er trimmet med bånd, perler eller blonder.

Forskellige temaer anvender forskellige stoffer til boligindretning. Ovenstående er kun et par eksempler. Dit valg skal fokusere på de stoffer, der appellerer til dig. Disse stoffer, der bruges til boligindretning, har ofte brug for særlig pleje under vask. Hvis du foretrækker et stof, der er let at rengøre, er det vigtigt at huske dette aspekt, mens du vælger stoffet.

Comments |0|