Skabsbelysning – Hvor skal man bruge i køkkenet

Hvert hjem har brug for mindst et par under kabinetbelysning for at skabe et lysere arbejdsområde. Når du bruger disse armaturer, skal du sørge for at se, at disse armaturer er placeret under kabinetterne, og de retter lyset nedad for at belyse dine bordplader, mens du arbejder.

Der er skabe til rådighed med færdige indstillinger under kabinetlys, men de kan virke for dyre for de fleste mennesker. Det er let at placere disse lys, mens du bygger et nyt hjem, men de kan placeres, når du også planlægger at ombygge dit køkken. Du kan bruge dem under køkkenskabe, i hylder, udstillingsvinduer, bogreoler, trapper, udstillinger; mulighederne er uendelige.

Installation

Det er ikke for svært at installere under kabinetbelysning. Der er forskellige installationsmuligheder tilgængelige baseret på dine krav. Der er stick-up-lys til rådighed for dig. Med dem behøver du kun at skrælle papiret bag armaturet og trykke den klæbende del mod kabinets bund.

Disse typer er normalt batteridrevne. Du skal kun trykke på dem for at tænde dem, og batterierne løber tør. Du kan også købe belysningsbeslag, der kan skrues og sættes i en stikkontakt. Dette er perfekt, hvis du vil oplyse et lille område.

Comments |0|