Shopping i Amsterdam kan være en unik oplevelse

kilde: Pixabay

Amsterdam er en historisk europæisk by med den moderne kosmopolitiske kultur. Det nyder ry for at være den foretrukne ferie og bryllupsrejse destination. Tusinder af turister fra fire hjørner af verden besøger Amsterdam hele året.

Amsterdam er ikke kun et populært feriemål, men det betragtes også som et ideelt sted for shoppere. De rejsende kan shoppe alt trendy, luksus, billigt, smykker, mærketøj, antikviteter og mange andre attraktive ting. Nogle af Amsterdams bedste shoppingsteder er nævnt nedenfor: –

Albert Cuyp Marked

Albert Cuyp Market er et gammelt berømt gademarked, der er levende, travlt og fuld af farver. Dette marked er populært til tekstiler, etnisk mad, blomster, kød og friske råvarer.

P.C Hooftstraat

Dette shoppingsted indeholder butikker med smuk arkitektur. Dette shoppingsted ligger i nærheden af ​​Amsterdams nationale museum. Her kan shoppere finde alle slags mærkevarer og luksusartikler. Du kan finde en række varer her fra mærkevarer sko til tøj til kosmetik og smykker.

Kalverstaar

Dette er det mest folkerige og populære gademarked. I Kalverstaar kan du endda finde flere store indkøbscentre og stormagasiner også. Her kan du finde en række varer lige fra elektronik til tilbehør til hjemmet til mode til urter til cbd-produkter (Læs mere om det her).

De Jordaan

De Jordaan er en lille gade, hvor du kan finde et antal små butikker, kunstnerstudie og gallerier. En masse tøjbutikker er tilgængelige sammen med gode spisesteder.

Leidsestraat

I Leidsestraat kan shoppere finde fremragende sko i massevis og et veletableret stormagasin, der ligger på øverste etage i det centrale kanalbælte. Her kan du også finde en række tøjbutikker.

KNSM-øen

Hvis du vil nyde shopping i moderne design, er KNSM Island det bedste sted for dig. Det ligger ved den østlige havn i Amsterdam, her kan du finde berømte butikker som Pol’s Potten og Pilat & Pilat.

Comments |0|